Christian i Bangladesh

Personlig blog fra Bangladesh

onsdag den 9. april 2008

Onde Ånder

Natten til i går, Tirsdag, blev en af vore ansattes datter angrebet af en ond ånd - det er i hvert fald sådan de siger det.
Naboen hørte hende græde som han aldrig havde hørt nogen græde før og troede at nogen var ved at dø. Forældrene gik ind til hende og fandt hende på gulvet ude af stand til at tale til dem og med totter af hår skåret af. Det lignede en anden hændelse fra for tre uger siden.
Menighedens ældste blev tilkaldt og der blev bedt og sunget for hende i tre timer indtil ånden forlod hende og hun igen vidste hvem hun selv var, hvem de andre i rummet var og hun kunne sige Jesu navn.
Specielt pigerne i området er rædselslagne for det var også en pige der for tre uger siden fik håret klippet af. Vi har snakket om det på skolen og prøver at tale til børnene om at de er trygge i troen på Jesus og vi anbefaler at de synger og beder og husker at de er børn af Gud som er så stærk at han har overvundet djævelen. Det er svært for flere af lærerne og forældrene er også bange.
Jeg har ikke erfaring med besættelser og vil ikke dømme om hvad det er, men det er tydeligt at både børnene og mange af de voksne er bange. Bed om at de og vi alle må kende tryghed i troen på Jesus. Bed om at jeg og andre må have visdom til at tale om det der sker på en måde som alle kan forstå og som ikke spreder frygten eller dømmer dem det er gået ud over.

Ingen kommentarer: